Vrijwilligers gezocht voor taalles

 • Binnenkort start er weer een introductiecursus voor nieuwe taalcoaches. De ISKB is een professioneel geleide vrijwilligersorganisatie die zich inzet voor de Utrechtse multiculturele samenleving door taal en meer. Onze projecten VOP en MOP maken het mogelijk dat ruim 250 vrouwen en 130 mannen van niet Nederlandse afkomst per week worden ondersteund bij het leren van de Nederlandse taal. Een effectieve en positieve bijdrage aan de integratie die net dat verschil maakt!

  Wil je als taalcoach ook meedoen aan deze vorm van uitwisseling met een investering van 1,5 uur per week? Dan word je tijdens de cursusdagen voorbereid om les te geven aan één of meerdere cursisten. Na de cursus krijg je intensieve begeleiding in de taalontmoeting, deskundigheid op het gebied van het leren van een vreemde taal en taalmaterialen in alle niveaus. Wil jij ook mee(r) doen met taal? Neem contact op via: jessica@iskb.nl of bel 030-2947594.

  Cursusdata: Dinsdag 6 november van 19-21:30 uur, dinsdag 13 november van 15:00-17:30 uur en dinsdag 20 november van 19:00-21:30 uur.
  Het adres is Keulsekade 20 te Utrecht. Aanmelden is verplicht. Meer informatie op www.iskb.nl.
Reageer op deze advertentie

 

405 keer bekeken

Reacties

1 reactie(s)
 • Moyra Haaxma vindt dit leuk
 • chermain lewis
  chermain lewis Hallo,
  ik heb vier mannen die graag Nederlandse les willen krijgen. Ze hebben nu al 1 keer in de week les maar ze willen ook nog een paar keer in de week.
  Groet,
  22 oktober 2012